Investerare


Tue, 04 Oct 2022 12:30:00 +0200

Nordic Iron Ore deltar på Mining & Exploration Invest den 5 oktober

Release

VD Ronne Hamerslag presenterar Nordic Iron Ore på Mining & Exploration Invest, en livesänd, kostnadsfri och digital investerarträff som arrangeras av Dagens PS. 

Ronne Hamerslag kommer att berätta om den senaste utvecklingen hos Nordic Iron Ores och hur vägen framåt mot gruvdrift i Blötberget ser ut samt visionerna om den fortsatta färdplanen efter det att den initiala verksamheten kommit igång.

Presentetionen startar ca kl. 14.30 på onsdag 5 oktober.

Läs mer om Mining & Exploration Invest och boka plats kostnadsfritt här: https://www.dagensps.se/bors-finans/psinvest/upptack-framtida-investeringar-pa-mining-exploration-invest/

Nordic Iron Ore AB
0240-883 00
info@nordicironore.se

Nordic Iron Ore AB är ett gruvbolag med målsättningen att återuppta och utveckla järnmalmsproduktionen i Ludvika Gruvor i Blötberget och Håksberg. Bolaget avser även att utöka sina mineraltillgångar och uppgradera dessa till malmreserver, främst genom prospektering och andra undersökningar av det anslutande Väsmanfältet. Bolaget har alla nödvändiga tillstånd på plats för det inledande projektet i Blötberget och kommer att kunna producera järnmalm med mycket hög kvalitet.
För mer information, se www.nordicironore.se