Investerare


Mon, 10 Oct 2022 12:01:01 +0200

Nordic Iron Ore deltar på Augment Mining Forum den 13 oktober

Release

VD, Ronne Hamerslag, kommer att presentera Nordic Iron Ore på Augment Mining Forum 2022 som går av stapeln den 13 oktober på GT30, Grev Turegatan 30, Stockholm. Presentationen och en efterföljande frågestund sker mellan 09:30–10:00

Ronne Hamerslag kommer att berätta om den senaste utvecklingen hos Nordic Iron Ore och hur vägen framåt mot gruvdrift i Blötberget ser ut, samt om visionerna för den fortsatta utvecklingen efter det att den initiala verksamheten kommit igång.

Augment Partners AB arrangerar kapitalmarknadsdagen och erbjuder investerare, analytiker och media att träffa företag i gruvnäringen. Utöver Nordic Iron Ore deltar fem andra nordiska junior-mining bolag.

Anmälan

Kaffe och en lättare frukost serveras på plats. Anmälan görs på Financial Hearings hemsida: https://financialhearings.com/event/44538 (begränsat antal platser). Nordic Iron Ores presentation kommer även att hållas tillgänglig digitalt på Nordic Iron Ores hemsida efter evenemanget.

Nordic Iron Ore AB
0240-883 00
info@nordicironore.se

Nordic Iron Ore AB är ett gruvbolag med målsättningen att återuppta och utveckla järnmalmsproduktionen i Ludvika Gruvor i Blötberget och Håksberg. Bolaget avser även att utöka sina mineraltillgångar och uppgradera dessa till malmreserver, främst genom prospektering och andra undersökningar av det anslutande Väsmanfältet. Bolaget har alla nödvändiga tillstånd på plats för det inledande projektet i Blötberget och kommer att kunna producera järnmalm med mycket hög kvalitet.
För mer information, se www.nordicironore.se